این اصطلاح را نباید خیلی ساده تلقی کرد. اغلب، منظور از حمل بار FCL، وقتی است که فرستنده‌ی کالا، به اندازه‌ی یک کانتینر کامل، کالای قابل حمل دارد. دراین حالت، یک کانتینر (بارگنج)، از خط کشتی‌رانی گرفته، آن‌را با کالای خود پرکرده، و برای حمل، در اختیار شرکت کشتی‌رانی می‌گذارد. بر عکس این روش هم وجود دارد به نام حمل بار LCL  که به صورت کانتینر اشتراکی می باشد.

حتی در مواقعی که کانتینر پر نشده باشد، منوط به این که فقط حاوی بار یک فرستنده باشد، «کانتینر پر» یا حمل بار FCL، تلقی می‌شود. از لحاظ حمل‌کننده، هرگاه کانتینر، توسط فرستنده‌ی کالا، بارگیری و بارچینی شده باشد، نه توسط حمل‌کننده، یا پیمان‌کاران او، FCL نامیده می‌شود. دراین حالت، از نظر او، تفاوتی نمی‌کند که نصف، یا ربع چنین کانتینری پر شده باشد، یا تمام آن.

به‌همین دلیل است که در بارنامه‌های صادره، برای حمل و نقل دریایی به صورت FCL، جمله‌ی «توسط فرستنده بارچینی و بارشماری شده است» SHIPPER’S LOAD, STOWED AND COUNT، درج می‌گردد. این جمله، دارای اهمیت و توجه است.

جالب آن‌که، در مواقعی نیز، که یک کانتینر، با چند محموله، و متعلق به چند مشتری، اما توسط خودشان، بارگیری می‌شود، از نظر حمل‌کننده، (نه بارفرابر)، بازهم FCL محسوب می‌شود. از لحاظ مقام‌های بندر نیز، چنین کانتینری، که به‌صورت پر وارد محوطه‌ی بندر گردیده، و آماده‌ی بارگیری است،حمل بار FCL به‌حساب می‌آید.

سیوال با تکیه به ارتباطات قوی و دانش فنی و به کارگیری بهترین خطوط دریایی (حمل کانتینری) قادر به ارایه بهترین قیمت های رقابتی کلیه محموله های دریایی از بندر مبدا تا بندر مقصد میباشد. شایان ذکر است که سرویس دریایی این مجموعه در طول سال ها فعالیت خود از مطمئن ترین سرویس های حمل دریایی بین المللی می باشد